Despre mine

Practic psihoterapia de mai bine de 15 ani și în ultimii 2-3 ani am adăugat, la tolba mea de resurse, și specializări în nutriție și ceea ce în engleză e Nutritional Psychiatry pentru că am descoperit că e super valoros să integram principii sănătoase din ariile acestea în viața noastră. 

De asemenea sunt pasionată și învăț despre Peri / Meno / Post Menopauză și ce presupune fiecare etapă și cum ne impactează pe toate planurile pe noi femeile. 

Iar de anul acesta încep și cerificările în Medicină Funcțională pentru că eu cred că noi suntem un întreg care funcționează ca întreg. 

Toate astea m-au dus într-un punct în care sunt ceva mai abilă în a evalua sănătatea și a căuta optimizare pentru sănătate. 

Ghidez oamenii spre principii sănătoase de viață (psihice, emoționale, nutriționale) adaptate propriilor nevoi și preferințe și fac lobby pentru sănătatea femeii în mod particular! 

Îmi place să citesc, să călătoresc și să dansez. Relaxarea vine cu o cafea bună sau un ceai și o carte, și privitul ploii sau ninsorii. Caut avid JOMO și slow-down living în defavoarea lui FOMO 😉

Dacă ai nevoie de terapie, coaching pe nutriție, optimizarea sănătății, optimizarea stilului de viață nu ezita să mă contactezi

0723414644

sau scrie-mi un mail:

cosmina.a.pacurar@gmail.com

Câteva gânduri de la o parte din cei cu care am lucrat de-a lungul anilor găsești aici: http://cosminapacurar.ro/index.php/2020/09/01/eu-prin-ochii-clientilor-mei/

și aici: http://cosminapacurar.ro/index.php/2021/04/07/eu-prin-ochii-clientilor-mei-2/